Minél több jó gondolatot ültetsz el a fejedbe, annál kiegyensúlyozottabb és erősebb leszel!!!






Az életben egyikünk sem találkozik annyi szeretettel, amennyire szüksége volna.

2010. október 20., szerda

Megtanulod...

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked. És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz... Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes.
(Veronica A. Shoffstall)

2 megjegyzés:

  1. Ez egy fantasztikus idézet! Örülök, hogy rátaláltam! Azt hiszem, hogy én is idézni fogom a blogomban. Nagyon tetszik a blogod szellemisége, gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kedves szavakat Melinda :) te voltál az első olvasóm, aki itt üzenetet hagyott :) most megyek meglesem a te oldaladat. Minden jót 2011ben is.

    VálaszTörlés