Minél több jó gondolatot ültetsz el a fejedbe, annál kiegyensúlyozottabb és erősebb leszel!!!






Az életben egyikünk sem találkozik annyi szeretettel, amennyire szüksége volna.

2010. augusztus 20., péntek

Fedezd fel a belül rejtőző kincset


Olvastam egy történetet egy emberről, aki egy icipici lakásban élt és mélységes szegényben élt majd meghalt. Életében még az is előfordult, hogy hajléktalan volt és az utcán élt. Ez az ember soha nem mondhatta el magáról, hogy sikeres volt és semmiben sem győzedelmeskedett. Csupán itt élt majd meghalt akárcsak egy ismeretlen arc a tömegben.

A temetése után a család néhány tagja elment kitakarítani a nagyon elhanyagolt kis lakást. Találtak egy képet a falon és eladták egy hölgynek a zsibvásáron. A hölgy elvitte a helyi műkereskedőhöz felbecsültetni az értékét. A legnagyobb meglepetés érte őt, amikor kiderült, hogy a kép hihetetlenül értékes. A kép, ami évekig ebben a romos lakásban lógott a falon egy híres festő műve volt, aki az 1800as években élt. A nő úgy határozott, hogy elárverezteti a festményt és a végén több millió dollárért el is adta.

Képzeld el mennyire megválthatott volna a szegény ember élete, ha tudta volna mennyit ért a tulajdona. Multimilliomos volt és még csak nem is tudott róla. Milliónyi ember él ma a Földön, akik felbecsülhetetlen értékeket hordoznak magukban és még csak nem is tudnak róla. Néha fel kell fedeznünk mi rejlik a belsőnkben, hogy igazán megértsük az értékeinket.

Ne elégedj meg a középszerűséggel. Te egy mestermű vagy, amit a világ leghíresebb művésze alkotott.
Minden reggel, amikor felkelsz emlékeztesd magad arra, hogy
"Fontos vagyok, Isten saját-kezűleg választott ki engem és a személyem jelentős és felbecsülhetetlen értéket képvisel."

Mert az Ő alkotása vagyunk.. (Efézusi levél, 2:10, ÚSZ)

Joel Osteen tollából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése