Minél több jó gondolatot ültetsz el a fejedbe, annál kiegyensúlyozottabb és erősebb leszel!!!






Az életben egyikünk sem találkozik annyi szeretettel, amennyire szüksége volna.

2010. augusztus 7., szombat

Tapsold meg magad

Oly gyakran nagyon könnyű mások tehetségét és erősségét látni míg mi hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a jó tulajdonságokat magunkban. Valójában a legtöbb ember saját maga legsúlyosabb kritikusa pedig igazából nekünk kellene a legjobb támogatónknak lenni saját magunk számára. Itt most nem arról beszélek hogy légy önző vagy beképzelt, inkább arról hogy lásd meg a jót saját magadban, tapsold meg még a legkisebb teljesítményeket az életedben.

A saját magad ellen irányuló negatív hozzáállás nemcsak, hogy megkeseríti a mindennapi életedet, de akadályozza a személyes fejlődésedet. Szabály szerint bebörtönöz. Annak érdekében, hogy tovább léphess meg kell tanulnod szeretni és elfogadni saját magadat azért aki vagy mert a Biblia is azt mondja hogy ha nem szereted önmagadat, akkor nem vagy képes szeretni másokat sem.

Miért nem kezded minden napodat azzal, hogy emlékezteted magad az összes dologra, amit helyesen teszel. Talán az életed egyáltalán nem úgy alakult, ahogy tervezted de emlékezz, hogy te még mindig itt vagy, értéked és célod van ebben az életben. Kezdd el keresni a pozitív dolgokat az életedben és hagyd, hogy ezek emlékeztessenek az Istenadta erődre és segítsenek az előre haladásban.























Befejezted valamelyik tervedet, amit már régóta halogatsz? Tapsold meg magad érte! Kedves voltál valakihez, akit nehéz elviselni? Tapsold meg magad! Leküzdtél egy függőséget? Tapsold meg magad!
Nem kell, hogy arra várj, hogy mások értékeljenek Téged. Tudnod kell, hogy mindenek előtt Isten értékel téged, ez erősítse meg a magadban táplált bizalmat!!!!

Az egészet úgy összegezhetném egyetlen mondatban: "Szeresd felebarátodat, mint magadat." (Galátzia levél 5:14, Új testamentum )

Joel Osteen tollából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése